Uniek catering bedrijf te koop op de grens van Noord/Zuid-Holland


Notice: Undefined index: photo in /home/www/argus-benelux/public_html/vues/detail_annonce.php on line 12

Het bedrijf voert sinds januari 2013 met groot succes een divers assortiment aan catering gelegenheden voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Kleine en grote nationale en internationale vaste klanten worden dagelijks voorzien van heerlijke lunches, borrels, jubilea, overwerkmaaltijden en andere verzorgingen.
Voor particulieren is het assortiment eveneens breed, van een luxe High-Wine tot een heerlijke BBQ en van 21-dinner tot een compleet verzorgde bruiloft, kwaliteit, service en passie staan hoog in het vaandel.

De grote aanhang van vaste particuliere en zakelijke klanten zorgt voor een stabiele inkomstenbron. De meeste afnemers zijn sinds 2013 vaste en zeer tevreden klanten.

Sinds 2016 verzorgt het bedrijf tevens workshops voor bedrijven en particulieren op eigen locatie, tevens met groot succes.

Het pand is goed bereikbaar, biedt veel vrije parkeerruimte, is met het openbaar vervoer goed bereikbaar en ligt nabij de A4.

Het pand is volledig ingericht en voldoet aan alle eisen. Het betreft een huurpand met gunstige huur. De omzet is stijgende en heeft een goed rendement.

Bij interesse volgt aanvullende informatie.

Branche

Horeca

Regio

Noord-Holland

Plaats

Grens Noord/Zuid-Holland. Regio Schiphol/Haarlemmermeer. Middelgrote tot grote plaats.

Referentie

413758

Juridische structuur

Eenmanszaak

Prijs

200 000 € goodwill, inventaris, voorraad

In contact komen met de verkoper

Om in contact te komen met de verkopende partij, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij uw gegevens doorgeven aan de betreffende verkoper, deze zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.